Det regnede da vi stod op, men tørvejr da vi mødte frem kl. 9.00 hvor der blev serveret kaffe, mælk, saftevand, rundstykker og kage.

Efter morgenmåltidet var indtaget, fortalte Jørgen Findsen lidt om Stige Ø´s tilblivelse og om kommunens arbejde med at lave øen til den skønne skønne naturperle den er i dag.

De godt 50 deltagere blev herefter delt op i 6 hold som blev sendt øen rundt med en masse spørgsmål om naturen på øen, afstand og højder på forskellige punkter, dyrelivet osv.

20 spørgsmål hvor google og fejl i spørgsmålet kunne give tvivl om det rigtige svar, derfor blev 3 af spørgsmålene slettet. Herefter var der stadig et hold med alle svar rigtige, og resten af holdene havde 1 fejl.

Uanset om man fandt frem til de rigtige svar, var der ingen tvivl om, at alle nød turen rundt på øen og den skønne natur!

Da gåturen var slut, havde alle samlet appetit, og madpakkerne blev åbnet og nydt, såvel ved bordene som på jorden. Efter frokost var der lige mulighed for at strække benene eller give en hånd med ved bålstedet. Her blev hurtigt tændt op, så der kunne bages pandekager og snobrød. Ny forsyning af kaffe blev hurtigt lavet i Baagø Havekoloni.

Masser af pandekager og snobrød blev fortæret, og da alle var mætte og kaffekanderne næsten var tømte, begyndte deltagerne så småt at sige: Tak for i dag!:

Menighedsrådet siger også: ”Tak for en god dag, og tusind tak for den store opbakning til dette arrangement”, på gensyn til et lignende arrangement næste år!